March 14, 2012

Прегърни ме ♥___________♥      Днес попаднах на инициатива, която искам да споделя с повече хора.

Сдружение "Прегърни ме" работи с деца в неравностойно положение вече осма година. Проекта стартира с деца от с. Драгиново, с младежи и деца от СУПЦ „Княз Борис І”, както и деца от ДД „Асен Златаров”, гр.София. 


Ателието има за цел да помогне социалната интеграция и реализацията на млади хора от столични социални домове и институции. Екип от професионалисти ежедневно обучава младежите в специално оборудвано за целта ателие в занаяти и художествени умения, а чрез индивидуална работа с тях и на комуникационни способности.
"Ателието е красивото и уютно място, което те посещават с радост! Тук са техните приятели - дизайнери, моделиери и художници, които ги учат как се майсторят красиви неща. Децата изработват уникати - етно-костюми със съвременно звучене, ръчно тъкани аксесоари и оригинални сувенири. Измайсторените от тях художествени предмети и дрехи се продават и така децата получават първите спечелени със собствен труд пари. Ателието е място, където те получават самочувствие, че могат. Учат се да вярват. Учат се да имат бъдеще."

                                   
Прегърни ме във Facebook

ТУК можете да прочетете повече.

И ние можем да помогнем!
Кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления
номер 17 777
с текст DMS Atelie
*1,20 с ДДС

Информация за набраните смс-и може да се намери ТУК
Малко статистика ТУК.

No comments:

Post a Comment