July 24, 2012

Конкурс: "Играчката, която сам си направих!"

  Някога, не толкова отдавна всъщност, в магазините за играчки имаше кукла за момиченцата и багер за момченцата… май и един конструктор с метални части… Тогава децата импровизирахме – един и същи кашон беше къща, кола, лодка, крепост. Няколко парчета плат, копчета и конци ставаха на кукли… Колекционирахме кутийки от безалкохолни и бира, които накрая свършваха като роботи, чудовища и какво ли още не. Така че, единственото, което ни трябваше е фантазия, а децата, както знаете я имат в неизмерни количества.

Затова Plan Тoys и Първите седем решихме да отправим към вас едно наистина забавно предизвикателство: да измайсторите заедно – мама, тате, каката, баткото, цялото семейство една страхотна играчка, която да снимате и след това да ни изпратите да я видим.

Може да е парцалено мече, картонен самолет, робот от капачки, кукли от празна бутилка и малко плат… дори коледна играчка, в крайна сметка няма нищо лошо в това да си подготвен отрано, всичко, каквото ви хрумне.

Всякакви материали и техники на изработване са позволени, но всъщност най-важните съставки са въображение, желание, е и малко време.

Ограничения няма да поставяме, освен едно – играчката наистина да бъде направена от всички в семейството, включително и децата. Нека това е един момент, в който ще се забавлявате, смеете и творите заедно – Мама, тате и аз!

Наградите: ваучери, предоставени от Plan Toys на стойност 50, 30, 15 лева

Краен срок за участие: 31 Юли 2012